Klanten aan het woord: Sanne van Kinderkracht Eyckens

Klanten aan het woord: Sanne van Kinderkracht Eyckens

Voor Sanne Eyckens van Kinderkracht Eyckens te Hoogstraten, mochten we een nieuwe praktijk ontwerpen en uitwerken. Het resultaat? Een warme en huiselijke praktijk die voldoet aan Sanne haar wensen. Wat ze van de samenwerking vond? Dat lees je in deze blog!

1. Hoe ben je bij ons terecht gekomen?
“Ik volgde IMKC al een tijdje op sociale media en ik had ook al via via gehoord waarmee ze bezig zijn. Een jaar geleden ben ik naar mijn huidige huis verhuisd en ik wist dat IMKC hier de badkamer renovatie had gedaan. Het is een prachtige badkamer dus vandaar dat ik dacht: misschien moet ik hen aanspreken of ze ten eerste tijd hebben voor het project in Hoogstraten en ook of het binnen hun expertise ligt.”

 

2. Wat heeft je overtuigd om voor ons te kiezen?
“Vooral toch wel de persoonlijke aanpak. Ik had Korneel gecontacteerd via een mailtje en hij antwoordde daar spontaan op. Korneel was flexibel en kwam graag een kijkje nemen in het pand. Er was meteen een goede samenwerking. Ondanks dat ik nog niet met zekerheid kon zeggen wanneer ik de sleutel kreeg van het pand, zette hij ons project met veel plezier al in zijn agenda. Ik wist dat ik op IMKC kon rekenen. Het liep allemaal super vlot. Het contact verliep ook erg vlot en aanpassingen aan het ontwerp waren geen enkel probleem. Niets was teveel gevraagd. We gingen echt samen op zoek naar het beste resultaat en het is echt prachtig geworden.”

 

3. Wat hebben wij voor jou gerealiseerd?
“Een prachtige praktijk, precies zoals ik het voor ogen had. Ik had zelf al een heel pinterest board met ideetjes van wat ik in gedachten had. De praktijk bevindt zich in een kantoorgebouw, maar het voelt toch super huiselijk, warm en persoonlijk aan, wat belangrijk is aangezien we werken met kinderen. Alle bezoekers zeggen ook steevast dat het prachtig is en vragen wie alles heeft gemaakt en ontworpen. De praktijk is neutraal maar toch zijn er warme kleuren en materialen in verwerkt. Het is super fijn om naar de praktijk te komen, ook voor de kindjes en ouders maar ook voor het personeel. Zij vinden het aangenaam om hier te komen werken.”

 

4. Hoe ging de samenwerking in zijn werk?
“Wel goed eigenlijk. Korneel is met mij naar het pand gegaan, voor ik de sleutel had, om alles op te meten. Daarna is hij nog een keer langs geweest voor extra opmetingen zodat hij aan de slag kon met de ontwerpen. Ik had ook neergeschreven wat ik echt exact wou en daar heeft hij volledig rekening mee gehouden. Het liep gewoon echt super goed. Als ik in de toekomst nog zo’n project aan ga, zal ik gegarandeerd terug met IMKC samenwerken. De samenwerking kan niet beter, denk ik dan!” 

 

5. Zou je ons aanraden bij andere ondernemers?
“Ja sowieso. Omwille van alles wat ik al heb gezegd: de persoonlijke en professionele aanpak, maar ook prijs-kwaliteit. IMKC houdt echt rekening met je budget en hoe ze jouw plannen kunnen realiseren binnen dit budget. Korneel denkt met jou als ondernemer mee. Dus ja, ik zou ze zeker aanraden!”

 

Dankjewel Sanne voor de prachtige woorden en het vertrouwen! 

Wil jij ook een praktijk op maat? Neem gerust contact met ons op voor alle mogelijkheden. 

 

Deel bericht

Ben jij ook op zoek naar maatwerk voor je woning?

Aarzel dan niet om ons te contacteren voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Interieur en Maatwerk IMKC

Heb je zin om ons team te versterken?
Bekijk onze vacatures!