Klanten aan het woord: verzekeringskantoor in provincie Antwerpen

Klanten aan het woord: verzekeringskantoor in provincie Antwerpen

Voor een verzekeringskantoor in provincie Antwerpen gingen we aan de slag om hun kantoor van een opfrissing te voorzien met maatwerk. Benieuwd naar wat ze van onze samenwerking vonden? Je leest het in deze blog.

  1. Hoe zijn jullie bij ons terecht gekomen? 

“Korneel is al klant bij ons met zijn verzekeringen. Hierdoor waren we al bekend met zijn werk en hadden we dit al gezien. Wij geloven dan ook in het potentieel van Korneel. Dit waren voor ons twee belangrijke factoren: enerzijds dat een klant het werk hier zou doen en anderzijds dat het ook goed werk zou zijn.”

 

  1. Wat heeft jullie overtuigd om te kiezen voor ons?

“Korneel is een vakman die zijn job goed doet en er mee begaan is. Dat zijn heel belangrijke dingen. Zijn maatwerk is gemaakt met oog voor detail. Bovendien denkt hij ook oplossingsgericht mee. Er zijn enkele momenten geweest waarop we moesten nadenken hoe we iets zouden doen. Op papier zag het er mooi uit maar de uitwerking zorgde soms voor uitdagingen. Korneel dacht actief met ons mee en heeft ons een paar keer aangesproken hoe hij bepaalde zaken anders zou aanpakken. Hij had hier ook bijna altijd gelijk in. We apprecieerden zijn hands-on mentaliteit echt.” 

 

  1. Wat hebben wij voor jullie gerealiseerd? 

“IMKC was een van de schrijnwerkers die hier het maatwerk op kantoor hebben gerealiseerd. Zij hebben in onze spreekruimtes kasten voorzien en de bureautafels gemaakt. Daarnaast werden ook de keukens en enkele ingemaakte kasten door IMKC gemaakt.”

 

  1. Hoe ging de samenwerking in zijn werk? 

“Vlot. Een grote plus bij Korneel is zijn bereikbaarheid. Als je een vraag, bedenking of bemerking hebt, kun je quasi altijd Korneel bereiken. Hij staat dan ook open om daarover mee na te denken. Daarnaast heeft hij zich altijd aan de afspraken gehouden. Ook tijdens de werken konden we goed met Korneel bespreken. We hebben wel eens gevraagd om dingen last-minute aan te passen. Korneel was daar heel flexibel in om daar in mee te gaan. De samenwerking is dus goed verlopen.”

 

  1. Zouden jullie ons aanraden bij andere ondernemers? 

“Absoluut, daar laat ik geen twijfel over bestaan. Korneel is iemand die heel goed weet wat hij aan het doen is. Hij is een jonge bedrijfsleider die de stiel en de verschillende facetten door en door kent. We zouden hem zeker wel aanraden!” 

 

Bedankt voor het vertrouwen! Ook wij zijn blij met het resultaat. 

Kan jouw kantoor een opfrissing gebruiken? We helpen je graag! Neem gerust contact met ons op voor alle mogelijkheden.

Deel bericht

Ben jij ook op zoek naar maatwerk voor je woning?

Aarzel dan niet om ons te contacteren voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Solliciteer hier

Denk jij goed te passen binnen ons gezocht profiel? Waag zeker je kans, want een job die je met passie en volle overgave doet, zorgt voor een betere levenskwaliteit!

Voeg onderaan uw CV toe!
Vergeet niet uw aanmeldingsformulier!

Interieur en Maatwerk IMKC

Heb je zin om ons team te versterken?
Bekijk onze vacatures!