Een praktische wandkast om trots op te zijn voor An-Sofie en Philippe

Een praktische wandkast om trots op te zijn voor An-Sofie en Philippe

An-Sofie en Philippe kwamen bij ons voor de realisatie van een wandkast - een uitdaging aangezien ze beperkte ruimte hebben in hun woning en de kast doorloopt van keuken naar living. In samenwerking met Lise Luyten, interieurarchitect, werd het project succesvol afgerond. An-Sofie vertelt je graag over haar ervaring in deze blog.

Wat hebben wij voor jullie gerealiseerd?
In ons kleine rijhuis hadden we erg veel problemen met kastruimte. IMKC heeft dit voor ons opgelost door een wandkast te maken die deels in de keuken en deels in de living doorloopt. Het is een zeer praktische kast met veel opbergruimte maar ziet er ook mooi uit. Dit laatste was voor ons erg belangrijk door de plaatsing van de kast. Er is bovendien een binnenlade aanwezig, waardoor ik erg gemakkelijk iets uit de kast kan nemen.

 

Hoe zijn jullie bij ons terecht gekomen?
Via de interieurarchitect, Lise Luyten. Zij heeft voor ons een geschikte kast ontworpen en heeft IMKC aangeraden voor de uitwerking. Lise heeft al wat projecten met IMKC gedaan en is zeer lovend over het werk dat wordt geleverd en de professionaliteit van IMKC.

 

Wat heeft jullie overtuigd om te kiezen voor IMKC?
Vooral de lovende woorden van Lise. Maar in eerste instantie stonden we ook twijfelachtig over maatwerk. Dit heeft meteen een dure bijklank en als jonge mensen hebben we een beperkt budget. We zijn daarom ook gaan luisteren bij een bekendere keten. Ze konden niet goedkoper gaan dan IMKC en bovendien zouden we moeten inboeten op het originele ontwerp. De keuze was dan snel gemaakt om het ontwerp door IMKC te laten uitvoeren.

 

Hoe verliep voor jullie de samenwerking?
Het ging enorm vlot. Korneel is langsgekomen om alles op te meten en om te luisteren naar onze wensen. Dit was een erg gemoedelijk en vriendelijk gesprek, net als de rest van de communicatie. Hij overliep ook nog eens alles met ons om te dubbelchecken.
De plaatsing zelf ging ook erg goed. De werkmannen gingen netjes te werk en waren erg professioneel.
Achteraf was er nog een klein probleempje met een lichtschakelaar in de kast. We hebben hiervoor contact opgenomen en vrij snel kwam Korneel terug langs om dit te bekijken en te herstellen. Een goede service na de verkoop was er dus ook!

 

Zou je IMKC aanraden bij andere personen?
Zeker wel! We zijn super tevreden met het eindresultaat. En ik ben vooral erg enthousiast over de binnenlades. Deze laat ik aan iedereen zien die bij ons thuis langskomt. We zijn erg grote fan van het werk dat IMKC heeft geleverd!

 

Dankjewel An-Sofie voor de lovende woorden! Ook wij zijn trots op de wandkast op maat. 

Ben jij ook op zoek naar maatwerk met net dat beetje meer? Neem gerust contact met ons op en we praten er graag met je over!

Deel bericht

Ben jij ook op zoek naar maatwerk voor je woning?

Aarzel dan niet om ons te contacteren voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Interieur en Maatwerk IMKC

Heb je zin om ons team te versterken?
Bekijk onze vacatures!