Praktisch, duurzaam en esthetisch – deze keuken heeft het allemaal!

Praktisch, duurzaam en esthetisch – deze keuken heeft het allemaal!

Tom kwam tot bij ons met zijn droomkeuken al in gedachten. Wij hielpen hem graag om deze keuken in een 3D-ontwerp te gieten, in ons atelier te vervaardigen en daarna te plaatsen. In deze blog vertelt Tom je graag meer over zijn ervaring.

Wat hebben wij voor jou gerealiseerd?
Een prachtige keuken volledig op maat, nieuwe trappen in onze woning en een ingemaakte kast op maat.


Hoe ben je bij ons terechtgekomen?
Dit ging eigenlijk via via. Vrienden van ons hadden goede dingen vernomen van IMKC en we hadden zelf al een afgerond project gezien. Hierdoor was ik meteen enthousiast en was het een logische keuze om bij IMKC een offerte aan te vragen.


Wat heeft je overtuigd om voor ons te kiezen?
Vanaf het eerste contact zat het eigenlijk al goed. Het klantencontact voelde heel natuurlijk aan. Er is vrij snel iemand van IMKC bij ons langs geweest voor een kennismaking. Ik kreeg een goede uitleg over wat ik kon verwachten. Ook werd er out-of-the-box gedacht om bepaalde zaken te realiseren. De offerte was ook goed, wat voor extra bevestiging zorgde. 


Hoe verliep voor jullie de samenwerking? 
Het eerste contact was al positief en dit is de rest van de samenwerking zo gebleven. Ik kon meteen iemand bereiken en de agenda werd aangepast als dit nodig was. Het telefonische contact verliep erg vlot. Ik kon op hun rekenen door het hele project. Ik heb eigenlijk niets aan te merken op de samenwerking en ervaarde deze als erg positief. 


Zou je ons aanraden bij andere personen?
Meteen! Ik heb persoonlijk een erg fijne en goede ervaring gehad. Ze leveren ook kwalitatief en mooi werk waar niets op aan te merken is. Alles is tot in de puntjes afgewerkt. Het team kwam steeds zijn afspraken na en ze hebben zelfs meer gedaan dan in de offerte stond om het perfecte resultaat te leveren. Het was een zeer fijne beleving om met zoveel vertrouwen samen te werken. IMKC is een goede partij om te kiezen voor maatwerk.

 

Dankjewel Tom voor de mooie woorden! Wij zijn ook erg trots op het eindresultaat. 

Ben jij ook op zoek naar maatwerk met net dat beetje meer? Neem gerust contact met ons op en we praten er graag met je over!

Deel bericht

Ben jij ook op zoek naar maatwerk voor je woning?

Aarzel dan niet om ons te contacteren voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Interieur en Maatwerk IMKC

Heb je zin om ons team te versterken?
Bekijk onze vacatures!